For å signere med BankID på mobil må du ha:

Ditt Personnummer
Ditt Passord til ordinær BankID (BankID-passord; det du bruker med kodebrikke)
BankID på mobil aktivert

Fremgangsmåte

Når en protokoll er klar for signering får du en melding på e-post. Klikk deg videre fra denne.

Signeringsbildet åpnes. Gjennomfør signering med BankID til venstre i skjermbildet.

For å bruke BankID på mobil velger du "Velg annen BankID" og velger BankID på mobil.

Velg annen Bankid

Mangler du BankID på mobil som valg for kodebrikke? Kontakt banken din. Som regel har din ordinære BankID løpt ut på tid, eller er sperret. Se også Feilsøking/problemer med BankID-signering

Se her om du vil sjekke om, og hvor lenge, din ordinære BankiD og din BankID på mobil er gyldig