For å signere med BankID på mobil må du ha personnummer, passord til ordinær BankID med kodebrikke og BankID på mobil aktivert.

Når en protokoll er klar for signering får du en melding på e-post. Klikk deg videre fra denne.

Signeringsbildet åpnes. Gjennomfør signering med BankID til venstre i skjermbildet.

For å bruke BankID på mobil velger du "Velg annen kodebrikke" og velger BankID på mobil.

Velg annen Bankid

Mangler du BankID på mobil som valg for kodebrikke? Kontakt banken din. Som regel har din ordinære BankID løpt ut på tid, eller er sperret