Signering av Saksdokumenter er en ny funksjon som må aktiveres av leverandøren. Funksjonen inngår i alle nye leveranser av Styreplan Premium (2. halvår 2020).
Problemer med signering med BankID på mobil? Les Signering med BankID på mobil

For å signere saksdokumenter logger du inn i Styreplan når administrator/styresekretær har varslet deg om at det er dokumenter til signering.

Inne i Styreplan får du opp varsel om dokumenter til signering. Klikk deg videre derfra.

Dokumentet åpnes så opp sammen med signeringsdialog til venstre i skjermbildet.