Hvordan signerer jeg saksdokumenter?

Er du administrator? Se Signering av saksdokumenter (administrator)

For å signere saksdokumenter med BankID
Logg inn i Styreplan på PC/Mac
Inne i Styreplan får du opp varsel om dokument(er) til signering i det blå info-feltet på toppen
Klikk deg videre derfra

Dersom du har mottatt en epost om at du skal signere et dokument: klikk på lenken i eposten.

Skal jeg signere et saksdokument?

OBS: I Styreplan App (nettbrett, smart phone) kan du signere protokoller men ikke saksdokumenter - logg inn på pc/mac for å signere saksdokumenter.

Når du klikker på saksdokumentet sendes du direkte til signering.

Hvordan signerer jeg?

Problemer med signering med BankID på mobil? Les Signering med BankID på mobil
Er du administrator? Se Signering av saksdokumenter (administrator)