Velkommen til Styreplan. 🙂

For å logge på Styreplan må du først motta en invitasjon fra Styreplan.

Klikk på Aktiver bruker eller Aktiver BankID i e-posten du mottar og følg instruksjonene videre.

Prosessen for å aktivere din bruker betinger at riktig epost og mobiltelefon er registrert på din bruker i Styreplan.

Har du ikke mottatt invitasjon på epost?

Sjekk med administrator om invitasjon er sendt og at registrert epost er riktig.
Se feilsøking når du ikke mottar e-post fra Styreplan

Innlogging med BankID/BankID på mobil

Innlogging med BankID styres på organisasjonsnivå. Kontakt din administrator om du ikke får valget om å aktivere din brukerkonto med BankID.

App

Etter at du har aktivert brukeren din kan du også laste ned vår app fra App Store (Apple) eller Google Play (Android). Søk etter Styreplan.

Se også Laste ned Styreplan app og Innlogging i Styreplan-appen