Avslutte en bruker i Styreplan

Merk at du må ha administratorrettigheter for denne funksjonen.
Når du avslutter en bruker må du sette en sluttdato for brukerens rolle i styret. NB: For å bevare styrehistorikken bør personens rolle IKKE slettes, men oppdateres med sluttdato.

Når en bruker har avsluttet sitt engasjement i styreorganisasjonen vil det i de fleste tilfeller være naturlig at brukeren også mister sin tilgang til organisasjonen i Styreplan.

For å avslutte en bruker gjør du følgende:

Klikk på ”Oppsett” i menykolonne til venstre når du er logget inn.
Klikk på Brukere.
Klikk på aktuell bruker.
Klikk på arkfane Styreroller - Klikk Oppdater på raden med aktiv styrerolle og registrer en sluttdato.
Klikk Forby innlogging i menykolonne til venstre.

Brukeren vil nå ikke ha tilgang til organisasjonen og heller ikke motta meldinger.


Klikker du på "Aktive brukere" i venstremenyen igjen vil du se at brukeren ikke lenger inngår i listen over aktive brukere.

Åpne opp igjen for tilgang

For å åpne opp tilgang ved en senere anledning går du inn på "Alle brukere" i brukerregisteret, velg bruker og klikk "Tillatt innlogging".

Se alle registrerte brukere, inklusive deaktiverte ( som ikke kan logge inn)

For å se alle brukere, inklusive de som ikke kan logge seg inn, velg "Alle brukere" i venstremenyen.

Anonymisere informasjon

Brukere i Styreplan skal ikke slettes. På den måten bevares styrehistorikken som en del av selskapsdokumentasjonen. Administrator kan om ønsket anonymisere ved å redigere informasjonen knyttet til brukeren (Rediger kontaktinfo).
Var denne artikkelen nyttig?
Avbryt
Tusen takk!